Domů » Workshopy

Workshopy

Fotografické workshopy

Jíž více než 20 let nabízím fotografické kurzy věnované fotografování rostlin a bezobratlých. Makro fotografie je velmi oblíbený obor a tak se snažím lidem pomoci pochopit jeho základy a co především, seznámit je s bezobratlými živočichy. Jako kurátor sbírky bezobratlých mám možnost trochu více nahlédnout do tohoto úžasného světa a snažím se svět bezobratlých přiblížit i ostatním lidem.

Na svých kurzech se snažím o osobní přístup. Kurzy pořádám na jižní Moravě v Mikulově, v Kocourově a Dubičkách v Českém středohoří. Náplní kurz je jak seznámení s makro fotografií, tak například i hledání bezobratlých. Kurzy jsou víkendové, kde v pátek začínáme přednáškou a teorií. V sobotu ráno vás seznámím s pomůckami, které používám a také s nastavením fotoaparátu. Odpoledne již vyrážíme fotografovat do okolí, stejně tak v neděli. Vždy se snažím vybírat atraktivní a zajímavá místa, kde můžeme vidět i zajímavé druhy bezobratlých.

Všechny kurzy, resp. přihlášku na ně, najdete na mém webu a také na Instagramu a Facebooku.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace