Domů » Nejnovější články » Workshop jižní Morava OBSAZENO

Workshop jižní Morava OBSAZENO

Již několik let jsem dotazován, zda bych neudělal fotografický kurz makrofotografie na Moravě. Přeci jen je pro řadu z Vás Chomutov poněkud z ruky a tak bych v letošním roce rád uspořádal kurz v okolí Mikulova.

Na jižní Moravu zajíždím velmi často a své cesty směřuji především do okolí Břeclavi a právě Mikulova. Mikulov a jeho okolí je ideálním místem pro makrofotografy. V blízkém okolí se nacházejí stepi, staré dubové porosty, nedaleko jsou i lužní lesy atd.

Jde o historicky první workshop na území Moravy. Bude se konat o víkendu 10. - 12.6.2016. Právě tento čas je na rostliny a bezobratlé ideální. Máme šanci vidět jak roháče obecné, tak tesaříky obrovské nebo nosorožíky, ale i další bezobratlé a rostliny. Zajímavostí bude především večerní a noční fotografování. Součástí kurzu bude seznámení se skládanou fotografií a také s úpravou fotografií pro web, nebo tisk.

Pokud tedy máte zájem, dejte mi prosím co nejdříve vědět, abych mohl zajistit ubytování. Maximální počet účastníků je 6, minimální počet jsou 4.

Cena kurzu: 3500,- Kč

V ceně kurzu je zahrnuto 2x ubytování, wifi, parkování v objektu a lektorování. Cena nezahrnuje stravu.






211642210

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1510191111
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Gabriel Gabriš
Ahoj Pavle,

dúfam, že počítaš s mojou účasťou.

S pozdravom

Gabo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace