Domů » Nejnovější články » Výstava v Chomutově

Výstava v Chomutově

Od mé poslední autorské výstavy v Chomutově uplynulo mnoho let. Proto jsem se rozhodl, že je čas se představit i zde v rodném městě. Domluvil jsem se tedy s galerií Lurago, jmenovitě s Romanem Křelinou a tak Vás přivítám na své šestnácté autorské výstavě. Ta bude zahájena vernisáží ve čtvrtek 6. prosince v 17.00 v prostorách Galerie Lurago v Chomutově. Galerie se nachází vedle městské knihovny v ulici Palackého 85.

A možná ještě pár slov co vlastně na výstavě uvidíte. Jako makro fotograf Vám představím na velkoformátových fotografiích 90x60 cm svět těch nejmenších tvorů. Pokud se bojíte pavouků, štítíte blech a nemáte rádi mravence, tak musíte určitě přijít a pokusit se změnit svůj názor.

VÝSTAVA JE PRODLOUŽENA DO 28. ÚNORA

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
19517216
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Roman
Ahoj Pavle, dne s jsme se byli podívat na Tvé výstavě. Parádní fotografie.Zaujali mne především zlatěnky a žlabatka. U vnoučka měla velký úspěch svlékající se cikáda. Super. :-)
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace