Domů » Nejnovější články » Fotografické kurzy 2024

Fotografické kurzy 2024

I v roce 2024 jsem si pro vás připravil několik fotografických kurzů zaměřených na makro. Došlo však k několika změnám. Tou první je navýšení ceny kurzů, kterou dělám poprvé za posledních 8 let. Důvodem je především zdražení ubytování a také vyšší náklady, které nás v současné době tíží asi všechny. Další změnou je nový workshop, který bude zaměřený na skládanou fotografii a také neobvyklé objekty, resp. půdní faunu a také hlenky. Ten proběhne v Kocourově v Českém středohoří. Důvodem je blízkost PR Lipská hora, kde žije řada zajímavých druhů bezobratlých a je také vhodná pro hledání půdní fauny. A konečně třetí změna je kurz, který bude určen začátečníkům a mírně pokročilým. Důvodem je to, abychom měli více času na základy a věci, které pokročilí fotografové již mají. 

Workshop skládaná fotografie
Místo: Penzion Kocourov (České středohoří)
Termín: 12. až 14. dubna 2024
Cena: 4000 Kč
Počet účastníků: 10
Volná místa: 1

Více informací zde

Workshop makro - začátečníci a středně pokročilí
Místo: Penzion Dubičky (České středohoří)
Termín: 17. až 19. května 2024
Cena: 4200 Kč
Počet účastníků: 10
Volná místa: 4

Více informací zde

Workshop makro
Místo: Mikulov (jižní Morava)
Termín: 14. až 16. června
Cena: 4500 Kč
Počet účastníků: 10
Volná místa: 2

Více informací zde

Pro objednání vyplňte přihlašovací formulář. Pozor na bezpečnostní kód, abyste jej správně vyplnili. Do poznámky napište na jaký kurz se hlásíte, tedy zda Mikulov, Kocourov nebo Dubičky.






12109174

Diskuze byla administrátorem uzamčena. Nyní již není možné vkládat nové komentáře.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace